További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termék kategóriák

Husqvarna AUTOMOWER® Aspire™ R4 robotfűnyíró

max. 400 m2 munkaterület, max. lejtés 25%
Egységár (darab):
Bruttó: 349.900 Ft
Nettó: 275.512 Ft
Cikkszám:
970 56 85-11 ASRO
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Alkalmazásvezérelt, kompakt robotfűnyíró akár 400 m²-es gyepfelületekhez is.
Kompakt robotfűnyíró, kisebb gyepfelületek és keskeny átjárók nyírására optimalizálva. A Husqvarna Automower® Aspire™ R4 fagyvédővel és időjárás-időzítővel rendelkezik, amely az időjárásnak megfelelően szabályozza a nyírást, megbízható működést és optimális eredményt biztosítva. Mobiltelefonján keresztül az Automower® Connect alkalmazással teljes mértékben irányíthatja, kezelheti és felügyelheti a fűnyírót. A fűnyíró intelligens otthonba is integrálható, így Alexa vagy Google Home hangvezérléssel is irányíthatja, vagy kihasználhatja az IFTTT-rutinok előnyeit. A tárolást megkönnyíti a kompakt kialakítás és a mellékelt Aspire™ kampók.
  • Kompakt méret, alacsony súly és számos Husqvarna technológia a megnövelt kapacitás és hatékonyság, valamint a jobb manőverezhetőség érdekében minden Husqvarna Aspire™ termék esetében.
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • Automower® Connect app: élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre.
  • Kiváló interakció: a kényelmes hangvezérlés és állapotfrissítések érdekében kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és az IFTTT szolgáltatásokkal. Ez minden Husqvarna Automower® modellre vonatkozik, amely mobil- vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy olyan hangutasításokat hajtson végre, mint az indítás, leállítás és parkolás; állapotfrissítéseket kaphat a fűnyíróról hangasszisztens megkérdezésével; valamint használhatja IFTTT rutinokban és még sok másban. Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját a Gardena Smart System rendszerrel is integrálhatja, így a fűnyírás és az öntözés együtt is működhet.
  • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
  • Szisztematikus átjáró nyírás: a fűnyíró beállítható úgy, hogy a szűk átjárókban a véletlenszerű üzemmódról automatikusan szisztematikus módra váltsa át a fűnyírási mintát. Ez csökkenti a szűk átjárókban általában előforduló kanyarok és bukkanók számát, így minimálisra csökkenti a keréknyomok és a gyep kopásának kockázatát.
  • Smart Connections with IFTTT: használja az Automower® Connect alkalmazásban található okoscsatlakozásokat, vagy hozzon létre saját rugalmas rutinokat az IFTTT segítségével, hogy még jobban integrálja az Automower® fűnyírót okosotthonába. Szeretné, hogy a fűnyíró leparkoljon, mire a gyerekek hazaérkeznek az iskolából, vagy ha az időjárás-előrejelzés nagy esőt jelez? Szeretné esetleg a működését tökéletesen az időjáráshoz hangolni? Az IFTTT („If This, Then That”– ha ez van, akkor az történjen) alkalmazás ingyenes és egyszerűen használható.
  • FOTA - Firmware-Over-The-Air: az Automower® Connect alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezheti a szoftverfrissítéseket az új funkciók és frissítések engedélyezése érdekében.
  • Átjárók automatikus kezelése: a Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
  • Könnyű tisztíthatóság: a robotfűnyíró külsejét és alját kerti tömlővel könnyen lemoshatja. Levehető felső burkolat és test a könnyű tisztítás és elérhetőség érdekében.
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 400 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 10 %
A munkaterület maximális emelkedése: 25 %
Max. aktív idő: 9 óra
Keresőrendszer: egyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket: 1
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 5,9 kg
Termék mérete, hossz: 55 cm
Termék mérete, szélesség: 33 cm
Termék mérete, magasság: 22 cm

Termékadatok
Színkód: szürke
Védelem: IPX5
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 2 Ah
Töltőáram: 1 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 70 perc
Átlagos feltöltési idő: 75 perc
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett: 3 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 3 elforduló kés
Vágási magasság, max.: 45 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 16 cm
Vágási magasságállítás: egyedi

Vezérlés
Billentyűzet: Keypad/App
Connectivity: Bluetooth®, Wi-Fi
App controlled: Automower® Connect
Smart Home integration: igen

Biztonság
GPS lopásvédelem: nem
Geokerítés: nem
PIN kód: igen
Vészjelzés: nem
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Betta-Rectus termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.72 Ft
Bernardo termékek
mesterekboltja.hu
Krause termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció