További termékeink
Termék kategóriák

Gardena EcoLine locsolópisztoly

>65% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 8.932 Ft
Nettó: 7.033 Ft
Cikkszám:
18910-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Kíméletes öntözés
Az EcoLine Locsolópisztoly lágy vízsugara lehetővé teszi a kerti ágyások és az erkélyen lévő cserepes növények kíméletes öntözését.
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Locsolópisztolyt fenntartható módon fejlesztették ki. A felhasznált műanyag legalább 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból áll. Ezenkívül a rozsdamentes fém több mint 45 százalékban újrahasznosított.
 
Esztétikus és ergonomikus kialakítás
Az EcoLine Locsolópisztoly megjelenése stílusos és időtlen. Az ergonomikusan kialakított fogantyú nagyfokú felhasználói kényelmet biztosít.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az EcoLine Locsolópisztoly tartós és masszív legyen.
 
Kényelmes használat
A praktikus zárfunkcióval a kezed megpihenhet öntözés közben. A víz mennyisége egy kézzel könnyedén beállítható.
 
Időjárásálló
Hideg időben és ragyogó napsütésben egyaránt, akár egész évben a kertben maradhat az EcoLine Locsolópisztoly a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően.

A GARDENA EcoLine Locsolópisztoly ideális a cserepes növények és virágágyások öntözéséhez, mivel finom öntözésre alkalmas. Az EcoLine Locsolópisztoly műanyag alkatrészei legalább 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készülnek. A több mint 45 százalékban újrahasznosított anyagból készült, korrózióálló fém biztosítja a tartósságot és a termék hosszú élettartamát. Ez fenntartható megoldást jelent a kert öntözésére. A Locsolófej nemcsak kényelmes és könnyen használható, hanem időtlen és elegáns formatervezésével is kitűnik. Az EcoLine Locsolópisztoly ergonomikusan kialakított fogantyúja kényelmet és könnyű használatot biztosít a kert gondozása során. Az egyszerű záró funkció segítségével a kezed megpihenhet öntözés közben. A víz mennyisége egy kézzel simán beállítható. Ez még egyszerűbbé teszi a növények öntözését, és pontosan a szükséges vízmennyiséget kapják, anélkül, hogy egy cseppet is elpazarolnánk. Az EcoLine Locsolópisztoly UV- és fagyálló, nem kell rossz időben vagy hidegben eltenni, hanem egész évben kint hagyható. A locsolófej Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi szavatosságot nyújt rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Betta-Rectus termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Bernardo termékek
mesterekboltja.hu
Krause termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció